×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate Middleton siert cover Tatler

  Imitatie van beroemde foto Andy Warhol

  Na de speciale decemberuitgave van Tatler met een exclusief interview met Charlene Wittstock, de aanstaande bruid van prins Albert van Monaco, komt het Britse blad opnieuw met een koninklijke cover. In de uitgave van februari prijkt namelijk het gezicht van de aanstaande prinses Catherine in viervoud. In de stijl van Andy Warhol's fameuze popartportretten van Marilyn Monroe, is Kate Middleton nu op eenzelfde wijze afgebeeld op de cover. Het blad telt ook een 'royal special' van 19 pagina's, met ondermeer een interview met India Hicks. Zij was een bruidsmeisje van prinses Diana en ze kijkt terug op die grote dag. Diana stond zelf in het verleden meerdere malen op de cover van Tatler.


  Helaas voor de fans, er is geen exclusief interview met Kate en ook de foto’s zijn niet nieuw. De foto die gebruikt is voor de cover dateert van de verloving.

  6 januari 2011 - 12:00