×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate Middleton’s jonge jaren in beeld

  Familiekiekjes William's verloofde online te zien

  Op de officiële website van het huwelijk van de Britse prins William en Catherine Middleton zijn nu ook foto's te zien uit de jongste jaren van de toekomstige prinses. Zo zien we een driejarige Kate tijdens een vakantie in het Lake District, maar ook een afgestudeerde Kate samen met prins William. Alle foto's zijn afkomstig van de familie Middleton en zijn ook te zien op de British Monarchy's photostream.


  Op de officiële website van het huwelijk van de Britse prins William en Catherine Middleton zijn nu ook foto’s te zien uit de jongste jaren van de toekomstige prinses. Zo zien we een driejarige Kate tijdens een vakantie in het Lake District, maar ook een afgestudeerde Kate samen met prins William. Alle foto’s zijn afkomstig van de familie Middleton en zijn ook te zien op de British Monarchy’s photostream.

  Daarnaast staat op de website een biografie met alle high lights uit het leven van Kate, over haar school- en studentenleven, haar jaar in Florence en over het wonen in Jordanië. Ze was toen nog zo jong, dat ze ‘Happy Birthday’ eerder in het Arabisch kon zingen, dan in het Engels. Ook vallen er meer details te lezen over het werk dat Kate heeft gedaan.

  7 maart 2011 - 14:16