Kate Middleton’s jonge jaren in beeld

Op de officiële website van het huwelijk van de Britse prins William en Catherine Middleton zijn nu ook foto's te zien uit de jongste jaren van de toekomstige prinses. Zo zien we een driejarige Kate tijdens een vakantie in het Lake District, maar ook een afgestudeerde Kate samen met prins William. Alle foto's zijn afkomstig van de familie Middleton en zijn ook te zien op de British Monarchy's photostream.

Op de officiële website van het huwelijk van de Britse prins William en Catherine Middleton zijn nu ook foto’s te zien uit de jongste jaren van de toekomstige prinses. Zo zien we een driejarige Kate tijdens een vakantie in het Lake District, maar ook een afgestudeerde Kate samen met prins William. Alle foto’s zijn afkomstig van de familie Middleton en zijn ook te zien op de British Monarchy’s photostream.

Daarnaast staat op de website een biografie met alle high lights uit het leven van Kate, over haar school- en studentenleven, haar jaar in Florence en over het wonen in Jordanië. Ze was toen nog zo jong, dat ze ‘Happy Birthday’ eerder in het Arabisch kon zingen, dan in het Engels. Ook vallen er meer details te lezen over het werk dat Kate heeft gedaan.