×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate laat skiën aan zich voorbij gaan

  Huwelijksfeest in de sneeuw voor William, Harry en Kate

  Kate laat skiën aan zich voorbij gaan

  Kate Middleton is al bijna vijf maanden zwanger en daarom heeft ze de ski’s laten staan tijdens haar verblijf in de Zwitserse Alpen afgelopen weekend. Terwijl William en Harry de berg afsuisden, blijft Kate achter, zo meldt The Telegraph.Prins William, Kate en prins Harry zijn in Arosa omdat ze zaterdag een huwelijk van een bevriend stel bijwoonden. De hertogin kan goed skiën, maar nu ze zwanger is leek het haar waarschijnlijk niet verstandig. Terwijl haar man en zwager zich vermaakten op de lange latten, genoot Kate van een wandeling in de sneeuw.

  De zwangerschap weerhield Kate er overigens niet van om volop te genieten van de bruiloft. De Britse royals hebben tot in de late uurtjes gefeest, zo meldt een bron aan The Telegraph.

  4 maart 2013 - 12:59