×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate krijgt kookles van nieuwe huishoudster

  Zwangere hertogin leert nieuwe recepten

  Kate krijgt kookles van nieuwe huishoudster

  Prins William en zijn vrouw Kate hebben een nieuwe huishoudster. En volgens Us Weekly zorgt zij er niet alleen voor dat het huis spik en span is en dat alles op rolletjes loopt. De vrouw geeft ook kookles aan Kate.

  De huishoudster, Antonella Fresolone, werkte al 13 jaar op Buckingham Palace en daar stond ze volgens een bron bekend om haar heerlijke Italiaanse recepten. William en Kate hebben Fresolone drie weken geleden aangenomen. In die tijd heeft ze de zwangere Kate al geleerd om verschillende gerechten te maken.

  Op de website staat dat de hertogin van Cambridge de laatste tijd veel bezig is geweest met huiselijke dingen. Ze is in juli uitgerekend van haar eerste kindje.

  21 mei 2013 - 14:45