×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
  • De koninklijke familie wordt kleiner

    Door Marc van der Linden

    Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

    Lees column
  • Meest gelezen

  • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

  • Kate krijgt ‘baby aan boord’-button

    Hertogin vroeg zelf om met koningin mee te gaan naar bezoek

    Kate krijgt ‘baby aan boord’-button

    De Hertogin van Cambridge, beter bekend als Kate, heeft woensdag een ‘baby aan boord’-button gekregen bij een bezoek aan een metrostation in Londen. “Ik zal hem niet vergeten te dragen in huis”, grapte de zwangere hertogin. Op de button staat het logo van de Londense ondergrondse.

    Kate bracht samen met koningin Elizabeth en prins Philip een bezoek aan de metro vanwege het 150-jarig bestaan van het netwerk. Tijdens de rondleiding gaf de vrouw van prins William aan dat zij haar ritjes met de ondergrondse mist, aldus Richard Palmer die ter plekke was. Ongetwijfeld was ze toen nog een van de vele gezichten in een grote mensenmassa. Nu ze is getrouwd met de prins reist Kate niet meer met het openbaar vervoer.

    20 maart 2013 - 15:51