×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate kiest andere kapper

  Kate kiest andere kapper

  Kate, de vrouw van prins William, is gespot bij een andere kapper. De hertogin van Cambridge is een vaste klant bij de salon van Richard Ward, maar volgens Hello Magazine werd ze onlangs gefotografeerd bij de Rossano Ferretti Hair Spa in Mayfair. Kate is niet de enige van haar familie die haar lokken bij de de laatste kapsalon laat knippen. Ook haar moeder Carole en haar zusje Pippa bezoeken de salon regelmatig. Het lijkt er dus op dat Richard Ward niet meer verantwoordelijk is voor haar coupe. “Ze is heel lief. En ze maakt grapjes, net als ieder ander”, vertelde de kapper eerder.

  Angelina Jolie en Salma Hayek zijn ook vaste klanten van Rossano Ferretti. De hertogin van Cambridge heeft een van de meest gekopieerde kapsels in de wereld, schrijft Hello Magazine.

  1 juli 2013 - 10:29