×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate is goed voor de economie

  1 Miljard omzet door 'Kate-kopieerders'

  Naar verluidt heeft de Hertogin van Cambridge mede gezorgd voor een economische boost in de modebrache in Groot-Brittannië. Vrouwen in het Verenigde Koninkrijk willen maar al te graag een stukje van Kate’s stijl kopiëren sinds ze trouwde met prins Williem in april vorig jaar. Op haar outfits gelijkende kledingstukken vinden gretig aftrek in de modezaken en zorgden bij elkaar naar verluidt voor een miljard pond aan omzet. Behalve jurkjes worden ook schoenen en juwelen veelvuldig gekopieerd. De verkoop van huidskleurige panty’s zou dankzij Kate met liefst 65% zijn gestegen.

  De verkoop van huidskleurige panty’s zou dankzij Kate met liefst 65% zijn gestegen, terwijl deze voorheen juist als oubollig en niet-modieus werden bestempeld. Opvallend is ook dat sinds de bekendmaking van de verloving van William en Kate, in november 2010, de verkoop van saffieren explosief zijn gestegen. Ineens werd de saffier 300% vaker gekocht dan voorheen, mede dankzij de verlovingsring die eens aan prinses Diana toebehoorde.

  Behalve designerkleding draagt Kate ook erg vaak prêt-à-porter, kleding uit de normale winkels. Deze jurkjes waren vaak in luttele uren tijd uitverkocht.

  13 januari 2012 - 13:18