×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate gespot in ‘borstvoedingsjurk’

  Hertogin bestelde verschillende jurkjes'

  Kate gespot in ‘borstvoedingsjurk’

  Het lijkt erop dat de hertogin van Cambridge haar pasgeboren zoon George borstvoeding geeft. De vrouw van prins William is namelijk gespot in een jurk die ideaal zou zijn voor het geven van borstvoeding, schrijft Daily Mail.


  Het gaat om de jurk die de hertogin afgelopen woensdag droeg toen ze van Kensington Palace vertrok naar het huis van haar ouders, waar ze nu ook nog verblijft. Het is een blauwkleurig jurkje met bloemetjes dat speciaal is ontworpen voor moeders die borstvoeding willen geven. Het kledingstuk is van het merk Seraphine. “Kate heeft een aantal verschillende jurkjes besteld die bedoeld zijn om baby’s makkelijk drinken te kunnen geven”, aldus de eigenaresse van het merk.

  Het jurkje is intussen uitverkocht. Volgens de krant is er zelfs een wachtlijst van vier weken voor vrouwen die het kledingstuk ook graag willen hebben.

  29 juli 2013 - 13:05