×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate geëerd met eigen jas

  MaxMara vernoemt jas naar Kate

  Kate geëerd met eigen jas

  De hertogin van Cambridge wordt de muse van MaxMara. Het modemerk heeft een eerbetoon gebracht aan de vrouw van prins William door een jas naar haar te vernoemen, schrijft de Britse Vogue.


  De ‘Kate’ is een lange beige jas van kasjmier met een hoge hals en een riempje om het middel. De hertogin droeg de jas tijdens een bezoek aan Cambridge in november en maakte van het kledingstuk een instant hit. Omdat de jas direct was uitverkocht besloot het Italiaanse merk het kledingstuk opnieuw op de markt te brengen.

  MaxMara’s Kate is niet goedkoop. De jas kost 875 pond (ruim 1000 euro).

  19 juni 2013 - 14:40