×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate gaat na 15 juni met verlof’

  Buckingham Palace: "Alleen gezegd dat ze in juli is uitgerekend"

  Kate gaat na 15 juni met verlof’

  Kate, de vrouw van prins William, legt waarschijnlijk op zaterdag 15 juni haar laatste officiële bezoek af. De hertogin van Cambridge woont dan de Trooping of the Colour bij. Dat is de jaarlijks terugkerende ceremonie ter ere van de verjaardag van koningin Elizabeth.


  Hoelang de vrouw van prins William verlof zal hebben, is niet bekend. “Daar hebben we het nog niet over. Veel van deze informatie zal pas bekend worden gemaakt als de baby is geboren”, vertelt een woordvoerder van St. James’s Palace aan Female First.

  Het is nog niet duidelijk wanneer prins William verlof opneemt van zijn werk. Maar volgens de website zal de prins een paar weken vrij zijn.

  Wanneer de hertogin van Cambridge precies is uitgerekend is ook nog niet bekend, maar er gaan wel geruchten dat dit op 13 juli zou zijn. Daar wil het Brits Koninklijk Huis niet op ingaan. “We hebben alleen gezegd dat de hertogin in juli is uitgerekend. De rest is speculatie.”

  7 juni 2013 - 16:24