×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate doet het helemaal zelf

  Hertogin maakt eerste solo-optreden

  Zonder één spoortje van zenuwen arriveerde Kate bij haar allereerste officiële bezoek dat ze in haar eentje moest afleggen. De immense opkomst van de pers leek haar niet te deren toen ze aankwam bij The National Portrait Gallery, waarvan de vrouw van prins William sinds kort beschermvrouwe is. Ze kwam er voor een voorbezichtiging van werken van twintigste-eeuwse figuratieve schilders.

  Ook werd bekend gemaakt door St James’s Palace dat de hertogin zal poseren voor een portret van haarzelf. Het was een verzoek van de Gallery. ‘De hertogin is verheugd dit ergens in de toekomst te gaan doen. Er zijn nog geen keuzes gemaakt over wie de kunstenaar zal zijn, daar wordt nog over gesproken,’ aldus de woordvoerder van Catherine.

  Kate verscheen niet in haute couture, maar in een jurk van Jesire, een Brits merk dat in de ‘normale winkels’ wordt verkocht. Het grijze tweedjurkje is in jaren-50-stijl en werd gecombineerd met hoge hakken van tien centimeter hoog en een grote diamanten armband. Het bezoek aan de portrettengalerij is de eerste in een reeks van vele bezoeken die ze alleen zal afleggen. Prins William is zes weken lang voor zijn werk als reddingspiloot op de Falklandeilanden.

  9 februari 2012 - 11:30