×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate blijft steken

  William en Kate bij parade op St. Patrick's Day

  Kate blijft steken

  Prins William en zijn zwangere echtgenote Kate hebben zondag St. Patrick's Day gevierd met een bezoek aan de ceremoniële parade van de Irish Guards, een elite-eenheid van het Britse leger, in Aldershot.


  Alle ogen waren volgens Hello Magazine gericht op de 31-jarige zwangere hertogin die met haar groene designjas de grijzige en druilerige dag wist op te fleuren. Vorig jaar tijdens haar solo-bezoek aan Aldershot droeg ze dezelfde jas.

  Gelukkig voor Kate was ze dit jaar niet alleen. Ze kon zich ditmaal vastklampen aan haar echtgenoot toen de hoge hak van haar linkerschoen vast kwam te zitten in een rooster.

  17 maart 2013 - 22:48