×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate bevalt niet voor het weekend’

  William heeft nog polowedstrijd ver van Londen

  Kate bevalt niet voor het weekend’

  Prins William speelt zondag een polowedstrijd in Gloucestershire. Het graafschap ligt zo'n 150 kilometer ten westen van Londen. Volgens Daily Mail laat deze beslissing zien dat het zeer onwaarschijnlijk is dat Kate zaterdag, of eerder, zal bevallen van hun eerste kindje.De Engelse krant schrijft dat de hertogin van Cambridge niet meegaat naar het polo-evenement. Ze blijft liever in Londen in de zogenoemde 'veilige zone'. Als ze namelijk weeën krijgt, dan is ze dicht bij het ziekenhuis. Een bron laat weten dat de prins het wel een moeilijke beslissing vond. Zo zou hij verschillende keren van gedachten zijn veranderd. Maar op woensdag heeft hij volgens Daily Mail bevestigd dat hij er zondag samen met zijn broertje Harry heengaat.


  “Hij vond het moeilijk omdat hij natuurlijk bij zijn vrouw wil zijn, maar hij weet ook dat er bij de wedstrijd meestal veel geld wordt opgehaald voor goede doelen waar hij achterstaat”, aldus de insider. Als William toch een telefoontje krijgt, dan zal hij met politie-escorte naar het ziekenhuis in Londen worden gebracht. Als hij daar niet op tijd is, dan zal de moeder van Kate haar tijdens de bevalling bijstaan.

  10 juli 2013 - 18:30