×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate bevalt in zelfde ziekenhuis als Diana

  Naam wordt niet direct bekendgemaakt

  Kate bevalt in zelfde ziekenhuis als Diana

  De hertogin van Cambridge zal in hetzelfde ziekenhuis bevallen als waar prinses Diana 31 jaar geleden het leven schonk aan prins William. Het paleis heeft laten weten dat alle verhalen over het geslacht van de toekomstige troonopvolger pure speculatie zijn. ''De hertog en hertogin weten niet wat het geslacht is van hun baby en willen het ook niet weten'', zegt de woordvoerder.


  De baby, de derde in lijn der troonopvolging na prins Charles en prins William, wordt geboren in een afgeschermde vleugel van het St. Mary’s Hospital in de Londense wijk Paddington. ”Zodra hij of zij geboren is, wordt het geslacht, gewicht en de tijd van geboorte bekendgemaakt op het plein voor Buckingham Palace. De naam van de baby wordt op een latere datum bekendgemaakt.”

  20 juni 2013 - 09:20