×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate bevalt in zelfde ziekenhuis als Diana

  Naam wordt niet direct bekendgemaakt

  Kate bevalt in zelfde ziekenhuis als Diana

  De hertogin van Cambridge zal in hetzelfde ziekenhuis bevallen als waar prinses Diana 31 jaar geleden het leven schonk aan prins William. Het paleis heeft laten weten dat alle verhalen over het geslacht van de toekomstige troonopvolger pure speculatie zijn. ''De hertog en hertogin weten niet wat het geslacht is van hun baby en willen het ook niet weten'', zegt de woordvoerder.


  De baby, de derde in lijn der troonopvolging na prins Charles en prins William, wordt geboren in een afgeschermde vleugel van het St. Mary’s Hospital in de Londense wijk Paddington. ”Zodra hij of zij geboren is, wordt het geslacht, gewicht en de tijd van geboorte bekendgemaakt op het plein voor Buckingham Palace. De naam van de baby wordt op een latere datum bekendgemaakt.”

  20 juni 2013 - 09:20