×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate bakt pannenkoeken in Noord-Ierland

  Koppel zwaarbeveiligd: scherpschutters op het dak

  William bezocht met zijn verloofde het Noord-Ierse Belfast als onderdeel van een kennismaking met het land en het verloofde paar. Vooraf was het bezoek in nevelen gehuld, maar net als de voorgaande gelegenheden liet het koppel zich van hun spontane kant zien. Omdat het zo geheim - en goedbeveiligd, met scherpschutters op de daken - was, stroomden de belangstellenden uiteindelijk toe, die al winkelend van het bijzondere bezoek hoorden. Op deze 'Shrove Tuesday', ook wel bekend als 'Pancake Day', heeft Catherine zelf de pannenkoeken in de pan omgegooid. Wonder boven wonder landden ze terug in de pan. De traditie gaat vooraf aan Aswoensdag, de dag waarop het vasten begint voor de katholieken.


  Eén van de mensen uit het publiek roept Kate toe dat ze zo’n geluk heeft. ‘Ik ben gelukkig!’ zegt zij daarop. ‘Hij is ontzettend leuk en ik kijk ernaar uit om de rest van mijn leven met hem te delen.’ William weigert vriendelijk petjes met de opdruk ‘bride’ en ‘groom’, bruid en bruidegom. ‘Hij zei dat zijn moeder het niet zou waarderen als hij die zou dragen,’ zegt Heather Lindsay. Ze riep Kate ook toe dat ze niet nog meer gewicht moest verliezen. ‘Ze lachte en zei dat het allemaal bij de bruiloft hoort.’

  8 maart 2011 - 14:30