×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Jubileumconcert voor koningin Elizabeth

  Shirley Bassey, Jessie J en Paul McCartney treden op

  Maandag 4 juni is Buckingham Palace het decor van een groots concert ter gelegenheid van het diamanten regeringsjubileum van Elizabeth. De BBC en Gary Barlow – zanger Take That, producent, jurylid Britse X-Factor – brengen een keur aan artiesten samen op een podium dat op het Queen Victoria Memorial moet worden gebouwd. Nu al wordt gesproken van het meest spectaculaire concert uit de Britse geschiedenis. Een aantal grote namen, waarvoor ook William en Harry een steentje hebben bijgedragen, uit alle hoeken van de muziekgenres worden bijeen gezet, zoals Shirley Bassey, Alfie Boe, Jools Holland, Jessie J, JLS, Tom Jones, Annie Lennox, Madness, en Ed Sheeran. Ook de drie ‘Sirs’ Paul McCartney, Elton John en Cliff Richard ontbreken niet. De gratis tickets worden verloot onder Britten die zich hebben ingeschreven en in totaal worden vijfduizend mensen willekeurig gekozen die elk twee kaarten krijgen. Voorafgaand aan het concert worden zij ook allemaal uitgenodigd voor een picknick in de tuinen van Buckingham Palace.
  Voor de Britten die niet zijn uitgeloot of liever thuisblijven, wordt het concert ook live uitgezonden op radio en televisie.

  8 februari 2012 - 11:50