×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Juan Carlos voelt zich ‘vreselijk’

  Spaanse koning niet charmeerd door pers

  Anders dan sommige Spaanse media de laatste dagen berichtten, is koning Juan Carlos nog altijd springlevend. Verslaggevers die hem naar zijn gezondheid vragen, krijgen volgens AP dan ook een sarcastische opmerking toegeworpen, dat hij zich 'vreselijk, vreselijk voelt... Als ik zie hoe jullie me allemaal dood willen hebben'. De 73-jarige monarch kwam later terug naar de journalisten om zijn excuses aan te bieden, omdat hij niet specifiek hen bedoelde. Het zit Juan Carlos dwars dat men erop zinspeelt dat hij 'op sterven na dood is, klaar om in een kist te stoppen'. De verhalen zijn versterkt door de recente aankondiging van het hof dat de koning een knie-operatie moet ondergaan. Ook werd de koning verleden jaar nog geopereerd aan een goedaardig gezwel op zijn rechterlong. Maar volgens de koning is er weinig aan de hand.


  1 juni 2011 - 15:00