×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Juan Carlos naar Marokko

  Visite valt tijdens de ramadan

  Juan Carlos naar Marokko

  Koning Juan Carlos van Spanje gaat van 15 tot en met 17 juli op bezoek in Marokko. Dat heeft het Marokkaanse hof bekendgemaakt. De visite van Juan Carlos aan zijn ‘broeder’ koning Mohammed VI valt tijdens de Ramadan, de vastenmaand van de moslims.


  Beide koningen zullen in het koninklijk paleis in Rabat de iftar gebruiken, de maaltijd waarmee elke avond het vasten van de dag wordt verbroken, zo werd gezegd. Tijdens de iftar zullen Juan Carlos en Mohammed, die al jaren een goede vriendschap onderhouden, uitgebreid met elkaar spreken.

  Het wordt het eerste buitenlandse bezoek van koning Juan Carlos sinds hij in maart een rugoperatie moest ondergaan. De koning heeft nog steeds moeite met lopen en gebruikt daarbij een wandelstok.

  3 juli 2013 - 12:00