×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Jordaanse prins Rashid getrouwd

  Veel Europese royals bij bruiloft in Amman

  Prinses Margriet, prins Constantijn, prinses Laurentien, prins Maurits en prinses Marilène waren vrijdag in de Jordaanse hoofdstad Amman om er het huwelijk van prins Rashid bin Hassan bij te wonen. De 32-jarige prins is het jongste kind en enige zoon van prins Hassan van Jordanië, de broer van wijlen koning Hoessein. De prins verloofde zich op 3 juli 2010 met Zaïna Shaban. Het huwelijk vond plaats in het Basman Paleis in aanwezigheid van vele buitenlandse royals. Koningin Sofia van Spanje, koning Hamad van Bahrein en prins Philip behoorden tot de eregasten samen met de Nederlandse royals, kroonprins Victoria van Zweden en haar echtgenoot, prins Daniel. Ook de vorstenhuizen van Luxemburg, België, Liechtenstein, Griekenland, Iran, Servië en Pruisen waren vertegenwoordigd. Uiteraard was de Jordaanse koning Abdullah met echtgenote Rania present, alsmede koningin Noor, de weduwe van koning Hoessein van Jordanië.


  22 juli 2011 - 21:19