×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Jordaans koningspaar naar Turkije

  Abdullah en Rania naar Gül en Erdogan

  Jordaans koningspaar naar Turkije

  Koning Abdullah II en zijn vrouw koningin Rania zullen dinsdag afreizen naar Turkije. Het koninklijk paar van Jordanië brengt namelijk een tweedaags werkbezoek aan het land. Zo meldt The Royal Forums.

  Tijdens het bezoek zullen de twee spreken met president Abdullah Gül en premier Recep Tayyip Erdogan. Ook zullen de Jordaanse koning en zijn vrouw aanwezig zijn bij een bijeenkomst met Jordaanse en Turkse zakenmensen.

  4 maart 2013 - 13:49