×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Jordaans koningspaar naar Turkije

  Abdullah en Rania naar Gül en Erdogan

  Jordaans koningspaar naar Turkije

  Koning Abdullah II en zijn vrouw koningin Rania zullen dinsdag afreizen naar Turkije. Het koninklijk paar van Jordanië brengt namelijk een tweedaags werkbezoek aan het land. Zo meldt The Royal Forums.

  Tijdens het bezoek zullen de twee spreken met president Abdullah Gül en premier Recep Tayyip Erdogan. Ook zullen de Jordaanse koning en zijn vrouw aanwezig zijn bij een bijeenkomst met Jordaanse en Turkse zakenmensen.

  4 maart 2013 - 13:49