×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Iñaki verder in het nauw

  Geheime steun van Sofía?

  Voor een gala vloog de Spaanse koningin Sofîa onlangs naar New York. Direct daarna vloog ze door naar Washington, waar dochter Cristina met haar man Iñaki woonachtig is. Deze laatste, de hertog van Palma de Mallorca, wordt momenteel in Spanje beschuldigd van miljoenenfraude. Naar verluidt zorgt het voor een crisis in het Spaanse vorstenhuis. Mogelijk raakt Iñaki zijn titel kwijt en in de Spaanse media speculeert men van een mogelijke huwelijksbreuk. Het is de Spaanse koningin die het voor elkaar krijgt om Iñaki weer te laten lachen. Bijzonder is het dat ze nu in het openbaar - breeduit glimlachend - met haar schoonzoon wordt gezien, zo getuigt de cover van het Spaanse blad ¡Hola!. Het lijkt er daardoor op dat Iñaki de steun heeft van zijn schoonfamilie.


  Voor een gala vloog de Spaanse koningin Sofîa onlangs naar New York. Direct daarna vloog ze door naar Washington, waar dochter Cristina met haar man Iñaki woonachtig is. Deze laatste, de hertog van Palma de Mallorca, wordt momenteel in Spanje beschuldigd van miljoenenfraude. Naar verluidt zorgt het voor een crisis in het Spaanse vorstenhuis. Mogelijk raakt Iñaki zijn titel kwijt en in de Spaanse media speculeert men van een mogelijke huwelijksbreuk. Het is de Spaanse koningin die het voor elkaar krijgt om Iñaki weer te laten lachen. Bijzonder is het dat ze nu in het openbaar – breeduit glimlachend – met haar schoonzoon wordt gezien, zo getuigt de cover van het Spaanse blad ¡Hola!. Het lijkt er daardoor op dat Iñaki de steun heeft van zijn schoonfamilie.

  Iñaki zou aan non-profit Instituut Noos, dat hij samen met een compagnon heeft opgezet, een constructie van lege BV’s hebben gemaakt. Via deze weg zouden de subsidies die het instituut dat sport en cultuur moet promoten zijn weggesluisd naar belastingparadijzen. In totaal gaat het om zo’n vijf miljoen euro. Iñaki zou 1,5 miljoen op zijn rekening hebben zien bijschrijven.

  8 december 2011 - 16:10