×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Huwelijk Albert en Charlene ingezegend

  Het huwelijk van Albert en Charlene is vanmiddag kerkelijk ingezegend. Dat gebeurde in een plechtigheid die op de binnenplaats van het paleis van Monaco werd gehouden. Tal van hoogwaardigheidsbekleders en vorstelijke gasten van over de hele wereld waren hierbij aanwezig. Vanuit Nederland waren Willem-Alexander en Máxima present. De bruid droeg een witte japon met meterslange sleep, ontworpen door Giorgio Armani. In de jurk zijn naar verluidt 40.000 Swarovski-kristallen verwerkt. Tijdens de katholieke mis werden enkele Zuid-Afrikaanse elementen toegevoegd, als verwijzing naar Charlenes afkomst.

  2 juli 2011 - 18:21