×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Huwelijk Albert en Charlene in 3D

  Wereldprimeur voor trouwfeest in Monaco

  Met veel tamtam maakten de Britten bekend dat het huwelijk van William en Kate in 3D zou worden uitgezonden. Het is ze niet gelukt. Maar Albert en Charlene moet het wel gaan lukken: hun huwelijk wordt in 3D opgenomen. Regisseur Jerome Revon is ervoor verantwoordelijk. Tijdens een ontmoeting met de prins in 1997 beloofde de regisseur grappend dat hij diens huwelijk zou gaan registreren. Hij houdt woord, veertien jaar later vindt de grote dag, of de grote dagen, plaats. 'We werken al sinds kerstmis hard aan deze uitzending,' vertelt Revon. 'Steeds weer zijn er vergaderingen met het Prinsdom. Vijfhonderd mensen werken samen voor een perfecte uitzending.' Volgens de Franse krant Le Monde kost het project een kleine miljoen euro.'We verwachten geen 2 miljard kijkers zoals bij William en Kate, maar er zal ongetwijfeld heel veel interesse zijn,' aldus de Franse regisseur. 'Helemaal bijzonder is dat, voor het eerst ter wereld, we zes speciale camera's gebruiken om 3D beelden te maken tijdens de live-uitzending.' Er worden 100 camera's opgesteld in Monaco. Veel nieuwsstations verslaan rechtstreeks het huwelijk. Mooie beelden van de stoet vanuit een helikopter blijven achter, op persoonlijk verzoek van de prins. Albert vindt dat het teveel herrie maakt, bovendien zijn ze niet milieuvriendelijk. Anders dan bij het huwelijk van William en Kate, mogen de camera's bij prins Albert en - op dat moment al - prinses Charlene ook aanwezig zijn bij de speech, de toast, het aansnijden van de bruidstaart en de opening van het bal.


  29 juni 2011 - 15:51