×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • HP/De Tijd komt met Oranje Special

  Claus nog steeds het populairst

  Weekblad HP/De Tijd komt deze week met een Oranje Special. Dankzij de Grote Oranje Enquete, waar 1346 mensen aan deelnamen, zijn er antwoorden gekomen op vragen als: Hoe denken de lezers van HP/De Tijd over koningin Beatrix en de overige leden van de koninklijke familie? Wie moet de koningin opvolgen? En wanneer? Uit de enquete blijkt verder dat prins Claus nog altijd met afstand het meest populaire lid van het koninklijk huis is. Hij kreeg van de deelnemers op het onderdeel ‘sympathie’ het rapportcijfer 6,8. Prinses Mabel scoort het laagst. Ook in deze Oranje Special: Alles over de studentenjaren van Juliana, Beatrix en Willem-Alexander. HP/De Tijd ligt nu in de winkels.


  27 januari 2010 - 14:14