×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Hond Willem-Alexander aan beterende hand

  Partij voor de Dieren boos op kroonprins

  Prins Willem-Alexander’s labrador Skipper maakte het naar omstandigheden weer goed. Afgelopen vrijdag zou de hond zwaargewond zijn geraakt tijdens een jacht op eenden. De hond verkeerde in levensgevaar toen hij werd overgebracht naar een dierenarts in De Lutte in Twente. Daags daarna kwam de hond weer bij en inmiddels kwispelt de hond alweer met zijn staart. Naar verluidt heeft de prins dagelijks contact met de dierenarts over het herstel. De koninklijke hond moet wel nog 10 dagen in de kliniek blijven.

  Maandag riep partijleider Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren de prins op om spijt te betuigen. Thieme vindt een hobby als de jacht niet te combineren met de voorbeeldpositie van de prins. Ze wil ook weleens weten of er ‘met publieke middelen gefinancierde beveiligingsmedewerkers bij deze jachtpartij aanwezig waren’.

  10 september 2012 - 17:35