Het nieuwe leven van Floris en Aimée

Prins Floris is met zijn Aimée begonnen aan een nieuw leven in Wassenaar. Het gezin is korte tijd geleden verhuisd om zo dichterbij het werk van beiden te gaan wonen. Eerder woonden de zoon van prinses Margriet en zijn vrouw in Amsterdam en Naarden, maar door het werk van Floris in Rotterdam en dat van Aimée in Den Haag is Wassenaar een meer praktische plek gebleken. De twee hadden echter al langer gepland om zich in deze omgeving te gaan vestigen. Net als broer Pieter Christiaan en ook prinses Margarita bestaan er al geruime tijd lang plannen om op landgoed De Horsten te gaan wonen, waar ook prins Willem-Alexander met zijn gezin woont. Jarenlang is Floris bezig geweest met het rondkrijgen van alle benodigde papieren. De woning van Floris op het Voorschotense deel van De Horsten is echter nog altijd niet klaar en tot die tijd hebben ze elders woonruimte gevonden in de omgeving. Floris is werkzaam bij Deutsche Bank, sinds het van ABN Amro werd overgenomen in 2010. Aimée werd in oktober vorig jaar Manager Ledenvoordeel bij ANWB in Den Haag.

Prins Floris is met zijn Aimée begonnen aan een nieuw leven in Wassenaar. Het gezin is korte tijd geleden verhuisd om zo dichterbij het werk van beiden te gaan wonen. Eerder woonden de zoon van prinses Margriet en zijn vrouw in Amsterdam en Naarden, maar door het werk van Floris in Rotterdam en dat van Aimée in Den Haag is Wassenaar een meer praktische plek gebleken. De twee hadden echter al langer gepland om zich in deze omgeving te gaan vestigen. Net als broer Pieter Christiaan en ook prinses Margarita bestaan er al geruime tijd lang plannen om op landgoed De Horsten te gaan wonen, waar ook prins Willem-Alexander met zijn gezin woont. Jarenlang is Floris bezig geweest met het rondkrijgen van alle benodigde papieren. De woning van Floris op het Voorschotense deel van De Horsten is echter nog altijd niet klaar en tot die tijd hebben ze elders woonruimte gevonden in de omgeving.
Floris is werkzaam bij Deutsche Bank, sinds het van ABN Amro werd overgenomen in 2010. Aimée werd in oktober vorig jaar Manager Ledenvoordeel bij ANWB in Den Haag.