×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Het nieuwe leven van Floris en Aimée

  Paar woont nu in Wassenaar

  Prins Floris is met zijn Aimée begonnen aan een nieuw leven in Wassenaar. Het gezin is korte tijd geleden verhuisd om zo dichterbij het werk van beiden te gaan wonen. Eerder woonden de zoon van prinses Margriet en zijn vrouw in Amsterdam en Naarden, maar door het werk van Floris in Rotterdam en dat van Aimée in Den Haag is Wassenaar een meer praktische plek gebleken. De twee hadden echter al langer gepland om zich in deze omgeving te gaan vestigen. Net als broer Pieter Christiaan en ook prinses Margarita bestaan er al geruime tijd lang plannen om op landgoed De Horsten te gaan wonen, waar ook prins Willem-Alexander met zijn gezin woont. Jarenlang is Floris bezig geweest met het rondkrijgen van alle benodigde papieren. De woning van Floris op het Voorschotense deel van De Horsten is echter nog altijd niet klaar en tot die tijd hebben ze elders woonruimte gevonden in de omgeving. Floris is werkzaam bij Deutsche Bank, sinds het van ABN Amro werd overgenomen in 2010. Aimée werd in oktober vorig jaar Manager Ledenvoordeel bij ANWB in Den Haag.


  Prins Floris is met zijn Aimée begonnen aan een nieuw leven in Wassenaar. Het gezin is korte tijd geleden verhuisd om zo dichterbij het werk van beiden te gaan wonen. Eerder woonden de zoon van prinses Margriet en zijn vrouw in Amsterdam en Naarden, maar door het werk van Floris in Rotterdam en dat van Aimée in Den Haag is Wassenaar een meer praktische plek gebleken. De twee hadden echter al langer gepland om zich in deze omgeving te gaan vestigen. Net als broer Pieter Christiaan en ook prinses Margarita bestaan er al geruime tijd lang plannen om op landgoed De Horsten te gaan wonen, waar ook prins Willem-Alexander met zijn gezin woont. Jarenlang is Floris bezig geweest met het rondkrijgen van alle benodigde papieren. De woning van Floris op het Voorschotense deel van De Horsten is echter nog altijd niet klaar en tot die tijd hebben ze elders woonruimte gevonden in de omgeving.
  Floris is werkzaam bij Deutsche Bank, sinds het van ABN Amro werd overgenomen in 2010. Aimée werd in oktober vorig jaar Manager Ledenvoordeel bij ANWB in Den Haag.

  16 augustus 2011 - 15:40