×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Het is officieel: Victoria gaat trouwen

  Verloofde wordt Prins Daniel, hertog van Västergotland

  Het Zweedse hof heeft de verloving van kroonprinses Victoria met sportleraar Daniel Westling bekend gemaakt. Het paar heeft het voornemen om in de zomer van 2010 te trouwen. Victoria heeft voor haar huwelijk toestemming van de haar vader, de koning, en de regering gevraagd en gekregen. Na zijn huwelijk zal haar echtgenoot door het leven gaan als prins Daniel, hertog van Västergotland. De 31-jarige kroonprins en haar vier jaar oudere verloofde zullen op het einde van de middag een ontmoeting met de pers hebben. Victoria leerde Daniel zeven jaar geleden kennen. Tot vanmiddag hielden zij hun relatie min of meer geheim. Vorig jaar nam de sportleraar wel zijn intrek in een huis op het paleisterrein. Dat werd als eerste stap in de richting van een verloving gezien. Victoria, een petekind van koningin Beatrix, zal haar ouders niet vergezellen bij het staatsbezoek van haar ouders aan Nederland, in april.

  24 februari 2009 - 14:13