×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Het geheim van Kate’s jurk

  Witte collectie om opdracht geheim te houden

  Hysterie in de maanden voor 29 april 2011: wie zou de jurk van Kate Middleton maken? Sarah Burton, creatief directeur van Alexander McQueen, zo bleek later. Nu is bekend geworden hoe ze het voor elkaar heeft gekregen om alles geheim te houden. Natuurlijk werd ze al getipt destijds als de ontwerpster, maar dat heeft ze steeds ontkend. Ze had een goede manier gevonden om alles te verbloemen. Een groot deel van haar najaarscollectie van afgelopen jaar werd ook in het wit uitgevoerd om de grote hoeveelheid stof die nodig was voor de trouwjapon te kunnen verklaren. Geen toeval dus, maar een strategische zet waarmee ze zelfs haar eigen medewerkers om de tuin heeft geleid.

  4 april 2012 - 08:45