×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry verovert Jamaica

  Britse prins danst erop los

  Hoewel de Jamaicanen het liefst volledig onafhankelijk willen worden en de boontjes ook zonder Elizabeth als staatshoofd wel kunnen doppen, veroverde prins Harry de afgelopen dagen de harten van vele eilandbewoners. Door zijn gevoel voor Caraïbische ritmes en oprechte belangstelling voor het land, zouden de eilanders hem het liefst tot koning Henry I van Jamaica willen kronen.


  Harry danste dinsdag de benen onder zijn lijf vandaan in Jamaica’s hoofdstad Kingston. Met wat schroom, wanneer een bevallige dame hem uitnodigt op de vloer, begint hij te dansen, waarna hij zich volledig laat gaan.

  7 maart 2012 - 11:13