×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry verovert Jamaica

  Britse prins danst erop los

  Hoewel de Jamaicanen het liefst volledig onafhankelijk willen worden en de boontjes ook zonder Elizabeth als staatshoofd wel kunnen doppen, veroverde prins Harry de afgelopen dagen de harten van vele eilandbewoners. Door zijn gevoel voor Caraïbische ritmes en oprechte belangstelling voor het land, zouden de eilanders hem het liefst tot koning Henry I van Jamaica willen kronen.


  Harry danste dinsdag de benen onder zijn lijf vandaan in Jamaica’s hoofdstad Kingston. Met wat schroom, wanneer een bevallige dame hem uitnodigt op de vloer, begint hij te dansen, waarna hij zich volledig laat gaan.

  7 maart 2012 - 11:13