×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry steunt Nederlandse roeiers

  Engelandvaarders 1941 herdacht

  Prins Harry ontmoette woensdag de families van een aantal bijzondere kanoërs. Het plan was om ook de roeiers zelf te kunnen ontmoeten, maar dat kon vanwege de tijdsplanning niet meer. Zij kwamen vanuit Katwijk naar Sizewall gevaren, net zoals in de Tweede Wereldoorlog werd gedaan door de beroemde Engelandvaarders. Drie van de zes teams hebben de overtocht over de Noordzee nu niet gehaald door uitputting. De kano's die wel aankwamen, hebben zeeziekte en windkracht vijf moeten trotseren tijdens de overtocht van bijna 200 kilometer. Harry is trots op alle kanovaarders die de overtocht over open zee durfden te maken. De originele overtocht werd in september 1941 gemaakt door 32 Nederlanders, die op de vlucht waren voor de nazi's.


  24 augustus 2011 - 16:12