×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry krijgt dansles aangeboden in Afrika

  Meer relaxen, meer plezier maken'

  Harry krijgt dansles aangeboden in Afrika

  Het Zuid-Afrikaanse model Bonang Matheba wil prins Harry leren dansen. Het covermodel van mannenblad FHM ontmoette de Britse prins deze week tijdens een galadiner in Johannesburg waar geld werd ingezameld voor Harry’s stichting Sentebale voor kinderen in Lesotho. Volgens het model mag de prins wel wat meer relaxen.”Ik heb hem gezegd dat hij wat meer moet ontspannen en wat meer plezier moet maken. Ik zal hem een paar Zuid-Afrikaanse dansjes laten zien”, zei de 22-jarige Bonang tegen Female First. Ze twitterde ook over de ontmoeting met de jongste zoon van de prins van Wales. In haar tweet rept ze van een geweldige avond.

  Harry hoopt 2,5 miljoen pond in te zamelen om een centrum in Lesotho te kunnen bouwen waarmee de stichting Sentebale haar vleugels kan uitslaan om psychologische hulp aan weeskinderen te kunnen bieden. Sentebale is opgericht ter nagedachtenis van Harry’s moeder prinses Diana en de moeder van prins Seeiso. Het woord betekent vergeet me niet.

  1 maart 2013 - 15:46