×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Hans Wijers: ’Diepe emotie rondom inhuldiging’

  Hij verheugt zich op het Koningslied

  Hans Wijers: ’Diepe emotie rondom inhuldiging’

  “Er zit een diepe emotie rondom dit gebeuren.” Dat zei de voorzitter van het Nationaal Comité Inhuldiging Hans Wijers bij de NOS. Wijers zei volop te genieten van Koninginnedag. “Het is een prachtige dag.” Ook bij de voorzitter roept de inhuldiging en alles daaromheen de nodige emoties op. “Het is heel leuk om te zien welke activiteiten er allemaal plaatsvinden in het hele land. Er gebeurt zo veel. We vieren met elkaar een feest.” Ondanks de commotie die is ontstaan rondom de tekst van het nummer, verheugt Wijers zich op het zingen van het Koningslied dinsdagavond. “Het zijn fantastische artiesten die gaan zingen, ondanks alles wat er gebeurd is.”

  30 april 2013 - 13:36