×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Haakon en Mette-Marit vieren vakantie met Bill Gates

  Microsoft-oprichter op vakantie in Noorwegen

  Haakon en Mette-Marit vieren vakantie met Bill Gates

  Bill Gates viert zijn vakantie deze zomer in Noorwegen. De schatrijke Microsoft-oprichter maakte gebruik van zijn bezoek aan het land om even de handen te schudden met kroonprins Haakon en zijn gezin.


  Haakon, Mette-Marit en hun kinderen brengen de zomer door in het zuiden van Noorwegen. En toen Gates vlakbij landde met zijn privéjet besloten de oude vrienden elkaar even op te zoeken. Bill is namelijk geen vreemde voor het Noorse koningshuis. De zakenman heeft meerdere keren leden van het Noorse koninklijk huis ontmoet, onder meer in 2009 toen hij op audiëntie ging in het koninklijk paleis.

  Volgens de aanwezige fotografen was de sfeer tussen de families gemoedelijk en genoten ze nog samen van een bootritje. Volgens de Noorse krant VG aten Bill en Haakon ook nog een hapje samen in een restaurant in Ny-Hellesund.

  2 augustus 2013 - 11:52