×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Haakon en Mette-Marit vieren vakantie met Bill Gates

  Microsoft-oprichter op vakantie in Noorwegen

  Haakon en Mette-Marit vieren vakantie met Bill Gates

  Bill Gates viert zijn vakantie deze zomer in Noorwegen. De schatrijke Microsoft-oprichter maakte gebruik van zijn bezoek aan het land om even de handen te schudden met kroonprins Haakon en zijn gezin.


  Haakon, Mette-Marit en hun kinderen brengen de zomer door in het zuiden van Noorwegen. En toen Gates vlakbij landde met zijn privéjet besloten de oude vrienden elkaar even op te zoeken. Bill is namelijk geen vreemde voor het Noorse koningshuis. De zakenman heeft meerdere keren leden van het Noorse koninklijk huis ontmoet, onder meer in 2009 toen hij op audiëntie ging in het koninklijk paleis.

  Volgens de aanwezige fotografen was de sfeer tussen de families gemoedelijk en genoten ze nog samen van een bootritje. Volgens de Noorse krant VG aten Bill en Haakon ook nog een hapje samen in een restaurant in Ny-Hellesund.

  2 augustus 2013 - 11:52