×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Guillaume trouwt in kathedraal Luxemburg

  Hofmaarschalk Luxemburgse groothertog kondigt huwelijk aan

  De Luxemburgse erfgroothertog trouwt op 20 oktober in de Kathedraal van Luxemburg met gravin Stéphanie de Lannoy. Om 11.00 ’s ochtends start de huwelijksmis, zo laat het bureau van de Hofmaarschalk weten. In de kathedraal (Cathédrale Notre-Dame de Luxembourg) is ook de crypte waarin leden van de Luxemburgse groothertogelijke familie zijn begraven. Guillaume’s ouders Henri en Maria-Teresa gaven ook hun ja-woord in de gotische kathedraal. Na de mis worden de gasten, onder hen vele royals uit binnen- en buitenland, om 13.00 ten paleize verwacht voor een receptie.

  Daags daarvoor, vrijdag 19 oktober, trouwen Stéphanie en Guillaume al voor de wet. Om 15.30 zullen zij naar het stadhuis gaan om elkaar het jawoord te geven. Om 19.30 zullen de gasten aanschuiven aan een galadiner op het paleis.

  20 juni 2012 - 10:58