Guillaume en Stéphanie vragen adellijke getuigen

Het Luxemburgse hof maakte donderdag bekend wie het bruidspersoneel zal zijn tijdens het huwelijk van hun erfgroothertog met gravin Stéphanie de Lannoy. Opvallend is dat het allemaal namen zijn met een adellijke titel. Prins Guillaume heeft zijn broer Félix gevraagd om samen met zijn vriend Don Lawrence Doimi de Frankopan te getuigen. Stéphanie vroeg twee vriendinnen als haar getuigen. De eerste is barones Philipp von und zu Bodman, née Prinses Blanche de Mérode. Prinses Louise zu Stolberg-Stolberg is haar tweede getuige. Prinses Alexandra (de zus van de bruidegom) en Antonia Hamilton (vriendin en nicht van Stéphanie) zijn de bruidsmeisjes. Daarnaast zijn er nog zes bruidskinderen. Prins Gabriel (6, neefje van Guillaume, zoon van prins Louis en prinses Tessy) is de enige bruidsjonker van Guillaume's zijde. Bruidsmeisjes zijn Caroline (11) en Louise (9), dochters van graag Jehan de Lannoy, Isaure (9, petekind van Stéphanie) en Lancelot (5), kinderen van Jean-Charles de le Court en gravin Isabelle de Lannoy, en Madeleine (11), dochter van John Hamilton en gravin Nathalie de Lannoy.

Het Luxemburgse hof maakte donderdag bekend wie het bruidspersoneel zal zijn tijdens het huwelijk van hun erfgroothertog met gravin Stéphanie de Lannoy. Opvallend is dat het allemaal namen zijn met een adellijke titel.
Prins Guillaume heeft zijn broer Félix gevraagd om samen met zijn vriend Don Lawrence Doimi de Frankopan te getuigen. Stéphanie vroeg twee vriendinnen als haar getuigen. De eerste is barones Philipp von und zu Bodman, née Prinses Blanche de Mérode. Prinses Louise zu Stolberg-Stolberg is haar tweede getuige.
Prinses Alexandra (de zus van de bruidegom) en Antonia Hamilton (vriendin en nicht van Stéphanie) zijn de bruidsmeisjes. Daarnaast zijn er nog zes bruidskinderen. Prins Gabriel (6, neefje van Guillaume, zoon van prins Louis en prinses Tessy) is de enige bruidsjonker van Guillaume’s zijde. Bruidsmeisjes zijn Caroline (11) en Louise (9), dochters van graag Jehan de Lannoy, Isaure (9, petekind van Stéphanie) en Lancelot (5), kinderen van Jean-Charles de le Court en gravin Isabelle de Lannoy, en Madeleine (11), dochter van John Hamilton en gravin Nathalie de Lannoy.