×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Guillaume en Stéphanie vragen adellijke getuigen

  Het Luxemburgse hof maakte donderdag bekend wie het bruidspersoneel zal zijn tijdens het huwelijk van hun erfgroothertog met gravin Stéphanie de Lannoy. Opvallend is dat het allemaal namen zijn met een adellijke titel. Prins Guillaume heeft zijn broer Félix gevraagd om samen met zijn vriend Don Lawrence Doimi de Frankopan te getuigen. Stéphanie vroeg twee vriendinnen als haar getuigen. De eerste is barones Philipp von und zu Bodman, née Prinses Blanche de Mérode. Prinses Louise zu Stolberg-Stolberg is haar tweede getuige. Prinses Alexandra (de zus van de bruidegom) en Antonia Hamilton (vriendin en nicht van Stéphanie) zijn de bruidsmeisjes. Daarnaast zijn er nog zes bruidskinderen. Prins Gabriel (6, neefje van Guillaume, zoon van prins Louis en prinses Tessy) is de enige bruidsjonker van Guillaume's zijde. Bruidsmeisjes zijn Caroline (11) en Louise (9), dochters van graag Jehan de Lannoy, Isaure (9, petekind van Stéphanie) en Lancelot (5), kinderen van Jean-Charles de le Court en gravin Isabelle de Lannoy, en Madeleine (11), dochter van John Hamilton en gravin Nathalie de Lannoy.


  Het Luxemburgse hof maakte donderdag bekend wie het bruidspersoneel zal zijn tijdens het huwelijk van hun erfgroothertog met gravin Stéphanie de Lannoy. Opvallend is dat het allemaal namen zijn met een adellijke titel.
  Prins Guillaume heeft zijn broer Félix gevraagd om samen met zijn vriend Don Lawrence Doimi de Frankopan te getuigen. Stéphanie vroeg twee vriendinnen als haar getuigen. De eerste is barones Philipp von und zu Bodman, née Prinses Blanche de Mérode. Prinses Louise zu Stolberg-Stolberg is haar tweede getuige.
  Prinses Alexandra (de zus van de bruidegom) en Antonia Hamilton (vriendin en nicht van Stéphanie) zijn de bruidsmeisjes. Daarnaast zijn er nog zes bruidskinderen. Prins Gabriel (6, neefje van Guillaume, zoon van prins Louis en prinses Tessy) is de enige bruidsjonker van Guillaume’s zijde. Bruidsmeisjes zijn Caroline (11) en Louise (9), dochters van graag Jehan de Lannoy, Isaure (9, petekind van Stéphanie) en Lancelot (5), kinderen van Jean-Charles de le Court en gravin Isabelle de Lannoy, en Madeleine (11), dochter van John Hamilton en gravin Nathalie de Lannoy.

  18 oktober 2012 - 23:00