×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Grote opbrengst voor Beatrix’ tekening

  Een kindertekening van koningin Beatrix heeft woensdag op een veiling bij Christie’s 8125 euro opgebracht, vier keer meer dan was verwacht. Dat heeft het veilinghuis laten weten. Het veulentje dat Beatrix als kind tekende werd gekocht door ondernemer en verzamelaar van oranje-kunst Aad Ouborg, die het een plek zal geven in het hoofdkantoor van zijn bedrijf in Breda.

  16 december 2009 - 22:13