×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Grote opbrengst voor Beatrix’ tekening

  Een kindertekening van koningin Beatrix heeft woensdag op een veiling bij Christie’s 8125 euro opgebracht, vier keer meer dan was verwacht. Dat heeft het veilinghuis laten weten. Het veulentje dat Beatrix als kind tekende werd gekocht door ondernemer en verzamelaar van oranje-kunst Aad Ouborg, die het een plek zal geven in het hoofdkantoor van zijn bedrijf in Breda.

  16 december 2009 - 22:13