×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Groeten uit de woestijn

  Kroonprins en Máxima genieten van dagje uit

  Willem-Alexander en Máxima bevinden zich in de Verenigde Arabische Emiraten. Op uitnodiging van de kroonprins van Abu Dhabi , sjeik Mohammed, maakten ze per helicopter een vlucht over Abu Dhabi en bezochten ze zondag de woestijn. Daar werd onder andere een bezoek gebracht aan het dorp Liwa. Er was ook tijd voor toeristische zaken zoals het roken van een waterpijp en een ritje op een kameel. Klik op lees verder voor meer foto’s. 

  Foto’s: Pool

  18 januari 2009 - 21:42