×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Groeten uit de woestijn

  Kroonprins en Máxima genieten van dagje uit

  Willem-Alexander en Máxima bevinden zich in de Verenigde Arabische Emiraten. Op uitnodiging van de kroonprins van Abu Dhabi , sjeik Mohammed, maakten ze per helicopter een vlucht over Abu Dhabi en bezochten ze zondag de woestijn. Daar werd onder andere een bezoek gebracht aan het dorp Liwa. Er was ook tijd voor toeristische zaken zoals het roken van een waterpijp en een ritje op een kameel. Klik op lees verder voor meer foto’s. 

  Foto’s: Pool

  18 januari 2009 - 21:42