×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Groepsfoto staatshoofden lunch Elizabeth

  Koningen Mihai van Roemenië, Simeon van Bulgarije en Constantijn van Griekenland (allen ex-koningen) hebben een prominente plek naast koningin Elizabeth. Ze nodigde regerende staatshoofden uit voor een lunch op Windsor Castle. Naast koningin Beatrix de Japanse keizer en koningin Margrethe van Denemarken.

  Koningin Sofía van Spanje ontbreekt, haar regering heeft haar opgedragen thuis te blijven.

  (C) AP/Reporters

  18 mei 2012 - 15:41