×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Grimaldi’s tegen film prinses Grace

  Film geeft eenzijdig en onjuist beeld over prinses en vorstendom

  Grimaldi’s tegen film prinses Grace

  Dinsdag heeft het Prinselijk Paleis van Monaco laten weten dat prins Albert en zijn zussen Caroline en Stephanie niet achter de film ‘Grace of Monaco’ staan. De film, waarin Nicole Kidman de titelrol speelt, gaat over het leven van hun moeder. Het paleis laat echter weten dat dit een eenzijdig beeld is dat bovendien teveel gericht is op de glitter en glamour. Veel van de scènes is volgens hen volledig fictief en er wordt niet nauwkeurig omgegaan met de geschiedenis van het vorstendom en hun familie. Bovendien bevat het belangrijke historische onjuistheden.

  Het zal regisseur Olivier Dehan en Nicole Kidman niet op andere gedachten brengen. Veel van de scènes is al gedraaid, waaronder in Frankrijk, Italië en het vorstendom zelf. Ook in België worden veel scènes gefilmd, daar is in een studio bij Antwerpen namelijk een deel van het paleis nagebouwd.

  15 januari 2013 - 22:52