×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Griekse royals herdenken overleden familieleden

  Constantijn en Anne-Marie naar koninklijke begraafplaats

  Griekse royals herdenken overleden familieleden

  Maandag vond de jaarlijkse herdenking plaats van het overlijden van de Griekse koning Pavlos en koningin Frederika, de ouders van de huidige (ex-)koning Constantijn. De koninklijke familie deed dat op de begraafplaats van het Tatoi-paleis. De plechtigheid stond ook in het teken van koning George I, omdat zijn overlijden afgelopen januari honderd jaar geleden was, en het overlijden van koning George II. Hij overleed op 1 april 1947. Koning Constantijn en koningin Anne-Marie werden vergezeld door een aantal oud-personeelsleden die onder Pavlos en Frederika hadden gediend.

  2 april 2013 - 13:18