×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Griekse royals herdenken overleden familieleden

  Constantijn en Anne-Marie naar koninklijke begraafplaats

  Griekse royals herdenken overleden familieleden

  Maandag vond de jaarlijkse herdenking plaats van het overlijden van de Griekse koning Pavlos en koningin Frederika, de ouders van de huidige (ex-)koning Constantijn. De koninklijke familie deed dat op de begraafplaats van het Tatoi-paleis. De plechtigheid stond ook in het teken van koning George I, omdat zijn overlijden afgelopen januari honderd jaar geleden was, en het overlijden van koning George II. Hij overleed op 1 april 1947. Koning Constantijn en koningin Anne-Marie werden vergezeld door een aantal oud-personeelsleden die onder Pavlos en Frederika hadden gediend.

  2 april 2013 - 13:18