×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Grieks koningspaar doet mee aan regatta

  Koning is Olympisch-zeilkampioen

  Grieks koningspaar doet mee aan regatta

  Voor het derde achtereenvolgende jaar werd bij het Griekse eiland Spetses een klassieke botenrace gehouden met historische jachten. Koning Constantijn en koningin Anne-Marie namen met de traditionele boot Afroessa deel aan deze regatta. Bijzonder was dat vijf zeilers die ooit Olympisch goud hadden behaald deel uitmaakten van de bemanning van de Afroessa, onder wie de ex-koning zelf. Hij behaalde tijdens de Spelen van 1960 in Rome het goud voor zijn thuisland. Het was de eerste gouden medaille voor Griekenland sinds de Zomerspelen van 1912.


  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben niet ver van het Griekse eiland waar de regatta plaats had hun vakantiehuis.

  18 juni 2013 - 15:15