×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Grace Kelly terug op het witte doek

  De prinses die de president verleidde

  Grace Kelly gaf in 1955 het leven als Hollywoodicoon op om de prins van Monaco te trouwen, maar nu komt de koningin van Hollywood terug naar het witte doek. De film 'Grace of Monaco' speelt zich af in de vroege jaren '60, waarin het verhaal wordt verteld dat prinses Grace een conflict oploste tussen prins Rainier en Charles de Gaulle. Rainier was in de jaren '60 op slechte voet met toenmalig president van Frankrijk, Charles de Gaulle, die af wilde van Monaco als belastingparadijs. Naar verluidt was het Grace Kelly die met haar charme de politieke kwestie hielp oplossen. Olivier Dahan gaat de film regisseren waarin Nicole Kidman de hoofdrol naar verluidt zal vertolken als Grace. Het project gaat ruim 20 miljoen euro kosten en moet in 2014 in de bioscopen te zien zijn. Vorig jaar stond het scenario van Arash Amel nog op de zogeheten Hollywood Black List, een lijst scripts waar geen enkele regisseur zich aan durft te wagen.


  Grace Kelly gaf in 1955 het leven als Hollywoodicoon op om de prins van Monaco te trouwen, maar nu komt de koningin van Hollywood terug naar het witte doek. De film ‘Grace of Monaco’ speelt zich af in de vroege jaren ’60, waarin het verhaal wordt verteld dat prinses Grace een conflict oploste tussen prins Rainier en Charles de Gaulle. Rainier was in de jaren ’60 op slechte voet met toenmalig president van Frankrijk, Charles de Gaulle, die af wilde van Monaco als belastingparadijs. Naar verluidt was het Grace Kelly die met haar charme de politieke kwestie hielp oplossen. Olivier Dahan gaat de film regisseren waarin Nicole Kidman de hoofdrol naar verluidt zal vertolken als Grace. Het project gaat ruim 20 miljoen euro kosten en moet in 2014 in de bioscopen te zien zijn. Vorig jaar stond het scenario van Arash Amel nog op de zogeheten Hollywood Black List, een lijst scripts waar geen enkele regisseur zich aan durft te wagen.

  12 april 2012 - 15:00