×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Goedkope citytrip voor prins Laurent

  Belgische prins overnacht op consulaat

  Prins Laurent heeft samen met zijn vrouw en kinderen een citytrip naar het Spaanse Sevilla gemaakt. Hij werd samen met zijn gezin gespot in een winkelstraat door fotografen, die de familie op de gevoelige plaat heeft vastgelegd. De jongste zoon van koning Albert II bespaarde op zijn budget en drukte de kosten door te overnachten op het Belgisch consulaat. Het Nieuwsblad weet dat Laurent goed bevriend is met de consul en zakenman José Antonio Ruiz-Berdejo. Verleden jaar nodigde hij de prins ook uit voor zijn huwelijk met Julia Oetker, erfgename van het Duitse bedrijf dat bekend is van de bakproducten en diepvriespizza’s.

  20 april 2012 - 08:34