×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Goedkope citytrip voor prins Laurent

  Belgische prins overnacht op consulaat

  Prins Laurent heeft samen met zijn vrouw en kinderen een citytrip naar het Spaanse Sevilla gemaakt. Hij werd samen met zijn gezin gespot in een winkelstraat door fotografen, die de familie op de gevoelige plaat heeft vastgelegd. De jongste zoon van koning Albert II bespaarde op zijn budget en drukte de kosten door te overnachten op het Belgisch consulaat. Het Nieuwsblad weet dat Laurent goed bevriend is met de consul en zakenman José Antonio Ruiz-Berdejo. Verleden jaar nodigde hij de prins ook uit voor zijn huwelijk met Julia Oetker, erfgename van het Duitse bedrijf dat bekend is van de bakproducten en diepvriespizza’s.

  20 april 2012 - 08:34