×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Goedkeuring voor Kate

  Philip's mening cruciaal voor nieuwe royals

  Kate Middleton is helemaal goedgekeurd en in de Britse koninklijke familie opgenomen, weten bronnen van The Sun. 'Schoonopa' prins Philip belt de hertogin van Cambridge naar verluidt regelmatig. 'Kate is er echt door geroerd. Het is een teken dat de oudere royals graag willen dat nieuwe leden van de familie zich welkom voelen,'  zegt een bron aan de Britse krant. Hij zou zelfs zijn eigen trainingstips om in vorm te blijven met haar delen. De hulp van de negentigjarige echtgenoot van koningin Elizabeth gaat nog veel verder dan dat. De keuken van prins William en Catherine moet worden verbouwd en de prins opperde het gebruik van natuurlijke houtsoorten en gesteente uit Wales. 'Toen hij op bezoek was, nam hij direct een pen ter hand en begon zijn ideeën te schetsen.' Zijn ideeën blijken erg praktisch te zijn, veel praktischer dan de vaak bizarre ideeën van topontwerpers, en  dankbaar aanvaard door William en Kate.


  De Hertog van Edinburgh heeft ook Autumn verrast met een telefoontje. Zelf dacht ze echter even dat het prins Harry was die haar in de maling nam. De bron weet dat Philip’s goedkeuring cruciaal is voor de acceptatie binnen de familie. Philip was gek op Diana, hoewel het contact na de scheiding met prins Charles al snel verwaterde. Tegen Sarah Ferguson heeft de prins geen woord meer gewisseld, sinds hij haar confronteerde met compromitterende foto’s van haarzelf in de kranten.

  15 augustus 2011 - 14:21