×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Gezinsuitbreiding voor William en Kate

  Cambridges hebben een puppy

  De oudste zoon van prins Charles is nauwelijks een jaar getrouwd met zijn Kate, maar nu al hebben ze een nieuw lid in hun kleine gezin mogen verwelkomen. In hun huis in Noord-Wales gaat het nu echter niet om luiers en gekrijs, maar uitlaten en geblaf zijn dingen waar het paar nu aan moet gaan wennen. De kleine is namelijk een zwarte cocker spaniel en is nu het gezin komen uitbreiden, vlak voordat William zes weken weggaat voor zijn werk als reddingspiloot. Het is niet bekend hoe de hond heet, wel weten we dat het reutje al een paar maanden oud is en een pup is van een hond van de Middleton’s, de ouders van de hertogin van Cambridge. 

  Hoewel de pup een welkome afleiding is voor Kate als haar man weg is, zal ze niet heel veel tijd met de viervoeter kunnen besteden. Er staan heel wat verplichtingen voor haar gepland die ze zonder William zal moeten uitvoeren. Dat is tot nu toe pas een enkele keer voorgekomen.

  In Weekblad Weekend foto’s van William en Kate op het strand in Noord-Wales.

  1 februari 2012 - 13:14