×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Gezinsgeluk

  Benjamin maakt gezin van Bernhard en Annette compleet

  Zoon van het geluk, oftewel: Benjamin. Prins Bernhard en prinses Annette hebben niet lang over de naam van hun jongste kind hoeven nadenken. Op deze nieuwe gezinsfoto is baby Benjamin voor het eerst goed te bewonderen.


  Benjamin, het achtste kleinkind van Pieter en Margriet kwam op 12 maart ter wereld onder de naam Benjamin Pieter Floris. Het is, zoals duidelijk op de foto is te zien, een stralend en vrolijk kindje. Benjamin spat van de foto af met zijn lieve én ondeugende blik. Zijn ouders en zijn broertje en zusje zijn dol op hem. Isabella van zes, de oudste dochter van Bernhard en Annette, vindt het als grote zus natuurlijk razend interessant: zo’n klein babybroertje. Het meisje, met prachtig lang blond haar, vindt het heerlijk om een beetje te moederen over haar twee jongere broertjes. Samuel is de stoere grote broer van Benjamin en vindt het leuk een broertje te hebben om straks mee te ravotten. Benjamin – zijn naam zegt het al – is de jongste van Annette en Bernhard. Maar hij is ook het jongste kleinkind van Pieter van Vollenhoven en prinses Margriet. Overigens duurt dat nog maar even. In oktober verwachten Pieter-Christiaan en Anita een broertje of zusje voor hun dochter Emma. En daarna is het waarschijnlijk nog niet gedaan met zwangerschappen en geboortes. Want ook Floris en Aimée zouden niets liever willen dan een tweede kindje.

  Foto: RVD

  27 augustus 2008 - 14:31