×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Gezin Willem-Alexander bezoekt intocht

  Prinsesjes genieten van aankomst Sint

  Nadat Sinterklaas zaterdag officieel voet aan wal zette in Harderwijk, deed de goedheiligman ook zijn intrede in andere plaatsen, waaronder in Scheveningen. Daar werd de Sint begroet door duizenden kinderen, waaronder de prinsesjes Alexia, Amalia en Ariane. Zij waren samen met prins Willem-Alexander en prinses Máxima naar de haven van Scheveningen gekomen om Sinterklaas te verwelkomen.


  De Sint werd begroet door burgemeester Jozias van Aartsen van Den Haag. Tijdens de intocht kwam ook Mary Poppins naar het koninklijk gezelschap, om samen met hen op de foto te gaan. De prinsesjes kennen haar al, omdat ze twee maanden geleden nog de musical bezochten.

  14 november 2010 - 17:10