×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Gezin Alexander en Máxima naar Vancouver

  Ook prinsesjes aanwezig bij Olympische Spelen

  Prins Willem-Alexander zal van dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 februari de 122e zitting van het Internationaal Olympisch Comité in Vancouver bijwonen. Aansluitend zal hij, samen met zijn gezin, aanwezig bij de 21ste Olympische Winter Spelen, die plaatsvinden van vrijdag 12 februari tot en met zondag 28 februari. Ook de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane zullen afreizen naar Canada en af en toe wedstrijden bijwonen.

  De Prins is lid van het IOC sinds 1998 en daarbinnen lid van de Coördinatiecommissie Vancouver. Deze commissie ondersteunt de organisator van de Spelen van 2010 en houdt toezicht op de voortgang van de voorbereidingen.

  Bron RVD Foto PPE

  1 februari 2010 - 13:14