×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Geweer paleiswacht gestolen door kerstman

  Erewacht Zweeds koninklijk paleis aangevallen en beroofd

  De erewacht van het koninklijk paleis in Stockholm is vannacht opgeschrikt door twee kerstmannen. Zij overvielen de wachters voor het paleis en namen de semiautomatische geweer van een van hen mee. Een van de wachters is gewond geraakt tijdens een worsteling met de daders. 'Dit is een unieke en zeer ernstige gebeurtenis,' zegt een woordvoerder van het paleis. Inmiddels is extra bewaking geplaatst voor het paleis en is iedereen geïnformeerd om extra alert te zijn. Ook krijgt de erewacht een briefing hoe in de toekomst om te gaan met vergelijkbare situaties.


  De politie heeft direct alarm geslagen en het metropersoneel uit laten kijken naar de twee kerstfiguren. Getuigen hebben de twee kerstmannen weg zien lopen, maar tot op heden ontbreekt van hen elk spoor.

  24 december 2010 - 14:07