×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • GETROUWD!

  William en Kate nu Duke en Duchess of Cambridge

  In Londen heeft Prins William zijn jawoord gegeven aan Catherine Middleton. Zij gaan nu voortaan samen door het leven als Duke en Duchess of Cambridge. De Engelse koningin Elizabeth verleende het bruidspaar deze titel. Kate wordt geen prinses, maar kan wel als Prinses William worden aangeduid. Maar het Engelse Hof zal haar voortaan aanduiden als The Duchess of Cambridge.


  29 april 2011 - 13:30