×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • GETROUWD!

  William en Kate nu Duke en Duchess of Cambridge

  In Londen heeft Prins William zijn jawoord gegeven aan Catherine Middleton. Zij gaan nu voortaan samen door het leven als Duke en Duchess of Cambridge. De Engelse koningin Elizabeth verleende het bruidspaar deze titel. Kate wordt geen prinses, maar kan wel als Prinses William worden aangeduid. Maar het Engelse Hof zal haar voortaan aanduiden als The Duchess of Cambridge.


  29 april 2011 - 13:30